Cluj-Napoca: Lansarea primei cărți semnată de George Simion

Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj - Cluj-Napoca: Lansarea primei cărți semnată ...

Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj
Joi 9.11.2017
Din 17:00 Pâna la 18:30
Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj
RomaniaCluj-NapocaCalea Dorobanţilor nr. 104400609
Afișare pe hartă
32 Participant
Îi invităm joi pe toți cei aflați în Cluj să participe la evenimentul de lansare a primului volum semnat de George Simion, ”Blocați în labirint”. George Simion este activist civic, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

Evenimentul va fi găzduit de către Biblioteca Județeană Octavian Goga la sediul central din strada Calea Dorobanților 104, sala Colecții Speciale (etajul 4)

”Blocați în labirint” este o radiografie a vieții Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de astăzi, pe parcursul a 26 de ani. Scrisă de un om implicat și devotat ** adevărat unei cauze, care e convins că singura cale a cetățenilor moldoveni de a fi parte a Uniunii Europene este Unirea Republicii Moldova ** România, cartea lui George Simion explică într-un limbaj accesibil, dar nicidecum simplist, situația reală în Republica Moldova pentru cei care într-adevăr doresc să o înțeleagă.

În paginile cărții se perindă personajele cheie de la masa puterii, cei care creează iluzia că Republica Moldova poate fi o Elveție a Europei de Est. Demontând această amăgire, pas ** pas, ** argumente solide, date, exemple, autorul demonsterează că statul Republica Moldova poate exista doar alături de frații de peste Prut, din considerente identitare, geopolitice, economice, sociale și culturale. Altfel, situația actuală, una foarte gravă, nu va **** decât să fie din ce în ce mai proastă.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Arată puțină dragoste.

Dă-ne place!

Mulțumesc.

La fel ca în fiecare doriți help foarte mult.

Mulțumesc.