Targ de nunti Craiova 2018

Centrul Multifuncțional Craiova - Targ de nunti Craiova 2018

Centrul Multifuncțional Craiova
Vineri 2.3.2018
Din 11:00
Duminică 4.3.2018
Pâna la 16:00
Centrul Multifuncțional Craiova
RomaniaCraiova26 Strada Târgului200632
Afișare pe hartă
602 Participant
“Wedding Fever” este cea mai mare şi creativǎ expoziție dedicatǎ nunților si evenimentelor din regiunea Oltenia.
Cea de-a IX-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever” se va desfăşura începând de vineri 2 martie pânǎ duminicǎ 4 martie 2018, în cea mai nouǎ şi modernǎ locație, potrivita evenimentelor de acest tip, din oraş –Centrul Multifuncțional din Craiova ( zona Romaneşti).
Evenimentul va reuni zeci de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente.
Expozanţii provin din domenii complementare, precum: florării, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi Dj, saloane de înfrumuseţare, creatori sau distribuitori rochii de mireasă şi rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agenţii de turism, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.

Expoziția va include evenimente interactive şi creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans, micro-recital de muzică clasică, muzică live, spectacole de sunet şi lumini, momente de magie, o tombolă ** premii importante. Vizitatorii se vor mai putea bucura de animatori: precum fachiri, mimi, statui vii şi multe altele.

De vreme ce botezurile au devenit evenimente incarcate de fast si orginalitate, evenimentul se adreseaza deopotriva viitorilor parinti si furnizorilor de servicii pentru botez .

Te asteptam sa ne vizitezi si sa te bucuri de magia nuntilor, de creativitate, sunet, lumini si multa culoare!
Program expozitie :
Vineri – 11:00-19:00
Sambata – 10:00- 19:00
Duminica- 10:00-16:00
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Arată puțină dragoste.

Dă-ne place!

Mulțumesc.

La fel ca în fiecare doriți help foarte mult.

Mulțumesc.