Borgore distruge Arenele Romane pe 6 decembrie !

Arenele Romane - Borgore distruge Arenele Romane pe 6 decembrie !

Arenele Romane
Miercuri 6.12.2017
Din 20:00 Pâna la 23:45
Arenele Romane
RomaniaBucharestAvenue Francis De Pressensé040557
Afișare pe hartă
2013 Participant
Asaf Borger, cunoscut ca Borgore, revine in Romania pentru un show incredibil pe 6 decembrie la Arenele Romane in cort incalzit. Borgore este unul dintre cei mai populari si mediatizati artisti de muzica electronica.

PROGRAM:

Open Doors: 20:00
DJ SHIVER: 20:00 - 21:30
Borgore: 22:00 - 23:30
DJ SHIVER: after

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco și în rețeaua www.iabilet.ro/retea ia în presale biletele au preț special: www.iabilet.ro/bilete-borgore-distruge-arenele-romane-30315/

Nu exista limită de vârstă. Singura regulă legată de vârsta este că spectatorii sub 14 ani trebuie să vină la concert însoțiți de un ***** și ambele persoane să aibă bilete valabile.

Numit "copilul teribil al bassului" sau "cel care a ruinat dubstep-ul", controversatul artist a devenit incet dar sigur un personaj iconic in dubstep-ul modern.


Arată mai multe
Cel mai recent material al sau "#NEWGOREORDER" lansat pe 8 iulie via Dim Mak Records, casa de productie a lui Ateve Aoki, i-a dus numele pe noi culmi mult mai inalte si aprecierea publicatiilor de specialitate.

De-a lungul carierei sale, Borgore a reusit sa infiinteze propriul label, Buygore Records, sa puna in scena show-uri catalogate drept capodopere, sa urce pe scenele celor mai mari festivaluri de muzica electronica din lume, *** ar fi: Tomorrowland, Ultra, RDC Las Vegas sau Made in America si sa aiba propriul show la radio, "The Borgore Show", impreuna ** prietenii sai Miley Cyrus, Diplo si Waka Flocka Flame.

Borgore este considerat unul dintre cei mai inovatori si intuitivi artisti ai generatiei sale , iar noi vom avea ocazia sa ne bucuram de un show demential la Bucuresti.

https://www.youtube.com/watch?v=OnrIlFadSLQ

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

-Earlybird: 69 Lei Acces General, 119 Lei VIP (in fata scenei) - primele 200 de bilete, pana pe 1 noiembrie;
-PRESALE : 79 Lei Acces General, 139 Lei VIP (in fata scenei) - pana pe 6 decembrie
-LA INTRARE: 90 Lei Acces General - in limita biletelor disponibile

Sunt in vanzare doar 300 de bilete VIP si 1300 Acces General. Zona VIP se afla in fata scenei si este delimitată iar accesul în ea se **** doar pe bază de brățară textilă (pe care o primiți la intrare)

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by BeatFactor, sustinut ** mandrie de RIN Grand Hotel.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Arată puțină dragoste.

Dă-ne place!

Mulțumesc.

La fel ca în fiecare doriți help foarte mult.

Mulțumesc.