Curs Gratuit de Limba Engleza la Biblioteca Judeteana Satu Mare

Sala de lectura a Bibliotecii Judetene Satu Mare, str. Decebal, nr. 2 - Curs Gratuit de...

Sala de lectura a Bibliotecii Judetene Satu Mare, str. Decebal, nr. 2
Joi 12.10.2017
Din 17:00
Joi 14.6.2018
Pâna la 19:00
Sala de lectura a Bibliotecii Judetene Satu Mare, str. Decebal, nr. 2
România
3 Participant
Cursul gratuit de lb. Engleza, organizat in colaborare ** Biblioteca Judeteana Satu Mare, reincepe in data de 12 oct. 2017.-
Cursul va avea loc in fiecare zi de joi, in perioada 12.10.2017 - 14.06.2018, fiind organizat pe doua nivele, **** urmatorul program:
Incepatori (A1-A2) - ora 17.00
Intermediari (B1-B2) - ora 18.00
Inscrierile se fac la secretariatul Bibliotecii Judetene Satu Mare, in limita capacitatii maxime de cca. 50 locuri a salii de lectura.
Pentru a asigura accesul unui numar cat mai mare de satmareni la aceasta activitate, rugam persoanele care au mai participat la curs in anii anteriori sa acorde prioritate la inscriere celor care nu au avut aceasta posibilitate. Cei care au participat in anii anteriori la grupa de Incepatori se pot inscrie anul acesta la grupa de intermediari. Intrucat exista deja mai multe solicitari de reinscriere la una din cele doua grupe, din partea unor persoane care au participat deja la curs in anii anteriori, le anuntam pe acestea ca acest lucru va fi posibil in limita locurilor ramase neocupate. Va multumim pentru intelegere si va asteptam ** drag.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Arată puțină dragoste.

Dă-ne place!

Mulțumesc.

La fel ca în fiecare doriți help foarte mult.

Mulțumesc.