Stand de prezentare a profesiei militare la AeroNautic Expo 2017

Parcul Crângași, București - Stand de prezentare a profesiei militare la AeroNautic Exp...

Parcul Crângași, București
Sâmbată 16.9.2017
Din 10:00 Pâna la 18:00
Parcul Crângași, București
România
99 Participant
RecrutareMApN organizează un stand dedicat carierei militare și ofertei educaționale a Ministerului Apărării Naționale, la festivalul AeroNautic 2017, care va avea loc sâmbătă, pe Lacul Morii și în Parcul Crângași din București, sectorul 6.

Începând ** ora 10:00 veți putea urmări, de pe dig, acrobaţii aeriene și nautice, diverse aplicații demonstrative, iar între orele 10:00 – 18:00, pe aleile de lângă lac, veți putea vizita standurile de prezentare ale armatei, veți urmări exerciții demonstrative de intervenție, demonstrație Drill Team, spectacole de muzică și dansuri tradiționale, dar și alte momente care vă vor capta interesul.
Copiii vor fi invitați să participe la ateliere de supraviețuire și la ateliere de cățărare pe panou de alpinism.
Veți putea interacționa ** piloții, marinarii și personalul militar și veți putea obține informații despre profesia militară și modalitatea prin care puteți deveni militari de profesie.

Vă așteptăm să vizitați standul nostru, celelalte standuri ale Ministerului Apărării Naționale, precum și ale tuturor expozanților. Vă asigurăm că veți avea ce vedea și ce, ** cine și despre ce vorbi!

Printre participanți se numără și Brigada Specială de Intervenție “VladȚepeș” a Jandarmeriei, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, SMURD, Jurgis Kairys, Clubul de Aerona

Evenimentul este organizat de Asociația Aeronautică Română împreună ** partenerii săi, iar Ministerul Apărării Naționale este co-organizator.

Intrarea, atât în zona de spectacol de pe Lacul Morii, cât și în zona de expoziție și demonstrații din Parcul Crângași este LIBERĂ.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Arată puțină dragoste.

Dă-ne place!

Mulțumesc.

La fel ca în fiecare doriți help foarte mult.

Mulțumesc.