Gramatik / Arenele Romane (cort incalzit) pe 22 noiembrie

Arenele Romane - Gramatik / Arenele Romane (cort incalzit) pe 22 noiembrie

Arenele Romane
Miercuri 22.11.2017
Din 20:00
Joi 23.11.2017
Pâna la 13:00
Arenele Romane
RomaniaBucharestCutitu de Argint nr.3 - Parcul Carol040557
Afișare pe hartă
1751 Participant
GRAMATIK va concerta la Arenele Romane pe 22 noiembrie ! Pe numele sau real Denis Jasarevic, este un producator de muzica hip hop si electronica originar din Portoroz, Slovenia si l-ati putut vedea in Romania pana acum pe scenele festivalurilor Untold, Electric Castle dar si la Coachella sau Sziget. Gramatik va prezenta la Bucuresti noul sau material RE:COIL dar si hiturile care i-au adus sute de milioane de viewuri pe YouTube. Bilete gasiti si la intrare :)

PROGRAM

19:30 – Doors
20:00 - 20:40 - Next Ex
21:00 - 22:00 – The Geek x VRV
22:15 - 23:45 - Gramatik
00:00 - After ** DASHERZ si EXPOSURE

Biletele se gasesc pe pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea aici: http://www.iabilet.ro/bilete-concert-gramatik-29811/ dar si la intrare.

Jasarevic a simtit pasiunea pentru muzica inca de la varsta de 13 ani cand reusea sa produca muzica hip hop folosind doar un computer din generatiile foarte vechi. Succesul a inceput sa apara imediat ce muzica sa a fost difuzata pe canalale de streaming americane, moment important ce i-a adus un contract ** un agent din America. In prezent, portofoliul Gramatik dezvaluie noua albume de studio, cel mai recent fiind "Epigram" (2016), trei EP-uri si numeroase single-uri ce au aparut in compilatii renumite precum "Coffee Shop Selection".

Gramatik se descrie ca muzician part-time si comediant full-time, indemnandu-si mereu fanii sa nu-i ia muzica in serios, insa, artistul este unul dintre putinii producatori muzicali care inteleg importanta groove-ului in muzica electronica. Muzica lui Gramatik este incarcata de elemente funk, jazz si soul, fiind foarte dificil de constransa intr-un anumit tipar, insa nelipsita din playlist-urile fanilor genurilor chill & lounge, dubstep, trip hop sau electro swing.

Arată mai multe

www.gramatik.net
www.facebook.com/gramatik/
www.youtube.com/watch?v=m0psosrTuas

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

-Earlybird: 99 Lei Acces General, 139 Lei VIP (in fata scenei) - primele 200 de bilete, pana pe 24 septembrie
-PRESALE : 109 Lei Acces General, 159 Lei VIP (in fata scenei) - pana pe 15 noiembrie
-LA INTRARE: 129 Lei Acces General - in limita biletelor disponibile

Sunt in vanzare doar 300 de bilete VIP si 1300 Acces General. Zona VIP se afla in fata scenei si este delimitată iar accesul în ea se **** doar pe bază de brățară textilă (pe care o primiți la intrare)

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by BeatFactor, unsitedemuzica.ro si KISS FM.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Arată puțină dragoste.

Dă-ne place!

Mulțumesc.

La fel ca în fiecare doriți help foarte mult.

Mulțumesc.