Atelier De Grafică

Doamna de PICTURĂ - Atelier De Grafică

Doamna de PICTURĂ
Luni 16.4.2018
Din 17:00 Pâna la 18:30
Doamna de PICTURĂ
RomaniaIasiStr.Vasile Stroescu nr 12700079
Afișare pe hartă
0 Participant
ATELIERUL de GRAFICĂ se adresează copiilor ** vârste cuprinse între 9-14 ani .Vom invata lucruri interesante din lumea graficii ** ajutorul materialelor profesionale folosite in acest domeniu și prin intermediul temelor de grafică abordate de mari artisti din lumea largă. Grupa va fi formată din 8 copii/ #materialeledegrafică vor fi puse la dispoziție de noi:bloc de desen, cartoane speciale, creioane grafit diferite tarii, pasteluri uleioase sau cretate, acuarele, penite, tusuri colorate,cărbune natural și cărbune artificial diferite culori, pensule subțiri, creioane colorate, creioane acuarelabile, markere și linere de mai multe marimi.
ATELIERUL DE GRAFICĂ se va desfășura timp de #10ședințe, 5 Module, in fiecare #marți incepand ** data de #16aprilie pana pe # #MODUL reprezintă o #temă.
Costul este sub forma ABONAMENTULUI pentru un MODUL( o temă)= 2 ședințe/ 80 lei.Un Abonament pentru toate cele 5 MODULE are reducere 10% .#Părinții copiilor care participă la cursurile noastre vor avea #reducere de 10% la vopselele Annie Sloan și la Cursul de Baza pentru reînnoire mobilier.
Pentru înscrieri puteti suna la nr 0754044874.
Va asteptam la sediul nostru vis-a-vis de Liceul de Artă.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Arată puțină dragoste.

Dă-ne place!

Mulțumesc.

La fel ca în fiecare doriți help foarte mult.

Mulțumesc.