De la Cuvânt la Argument

Facultatea De Drept Din Craiova - De la Cuvânt la Argument

Facultatea De Drept Din Craiova
Sâmbată 5.5.2018
Din 10:00 Pâna la 16:00
Facultatea De Drept Din Craiova
RomaniaCraiovaCalea București nr.107D
Afișare pe hartă
1 Participant
Început ca o inițiativă a mai multor studenţi de la diferite facultăîți din cadrul Universității din Craiova, evenimentul-dezbatere ,, De la cuvânt la argument Ediția a II-a” a căpătat rapid amploare și a captat interesul mediului universitar craiovean. Evenimentul îşi propune organizarea unei dezbateri pe teme informale, ** scopul pregătirii şi susţinerii studenţilor în vederea formării şi dezvoltării abilitaţilor necesare pentru construirea unei cariere profesionale de succes. Prin participarea la acest eveniment, cei înscrişi se vor afla în faţa unor situaţii în cadrul cărora trebuie să îşi mobilizeze deopotrivă capacitatea de argumentare ** privire la o temă ** potenţial impact social, cât şi abilităţile de oratorie şi comunicare publică.
Conceput sub forma unei singure secţiuni, mometul va debuta ** o introducere şi o prezentare a regulilor care vor guverna dezbaterile, urmat de desfăşurarea efectivă a dezbaterilor pe echipe. În caz că nu reușiți să vă formați o echipă, vă așteptăm singuri, întrucât există posibilitatea de a forma "taberele" pe loc.
Fiecare echipă va fi formată din 5 membri. Va fi extrasă o temă ce va oferi subiectul argumentării din partea a două echipe, care vor prezenta argumente pro sau contra, în funcţie de tragerea la sorţi. Din partea fiecărei echipe vor lua cuvântul câte 3 membri, în mod alternativ, fiecare având la dispoziţie 2 minute pentru discursul public argumentativ. La final, un juriu va decide în funcţie de tăria argumentelor logice, emoţionale, structura argumentării şi impactul acesteia asupra publicului, echipa câştigătoare, care se va califica mai departe. Finalul dezbaterilor va aduce ** sine 3 locuri de membrii şi toate echipele vor primi diplome de participare şi aprecierea publicului pentru implicarea în susţinerea unor formule alternative de dezvoltare personală a studenţilor.
Pentru o bună desfăşurare a evenimentului, vă rugăm să vă organizaţi anterior pe echipe, să completaţi formularul de inscriere, pe care il veti găsi în ataşamentul evenimentului şi să îl trimiteţi până pe data de 21.04.2018 pe adresa de mail: sesiuneadedezbateri@yahoo.com. O eficientă gestionare a e-mailurilor primite impune ca participanții să specifice în câmpul ,,Subiect” al e-mailului, numele secțiunii de dezbateri ,,De la cuvânt la argument Ediția a II-a”. Completarea formularului trebuie a fi făcută ** seriozitate, acesta reprezentând şi o posibilă etapă eliminatorie, în contextul înscrierii unui număr mai mare de 16 echipe.
Concursul de Dezbateri, ,,De la cuvânt la argument” va avea loc pe data de 05.05.2018, în Aula Magna, din cadrul Facultăţii de Drept, Craiova, începând ** ora 10:00. Pentru eventuale nelămuriri sau alte informaţii suplimentare ne puteţi contacta la adresa de e-mail: sesiuneadedezbateri@yahoo.com
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Arată puțină dragoste.

Dă-ne place!

Mulțumesc.

La fel ca în fiecare doriți help foarte mult.

Mulțumesc.