Tabara Soarelui

http://conacul-boieresc.ro/ - Tabara Soarelui

http://conacul-boieresc.ro/
Duminică 20.5.2018
Din 15:00
Vineri 25.5.2018
Pâna la 11:00
http://conacul-boieresc.ro/
România
0 Participant
** totii suntem raze unice, perfecte ale aceluiasi SOARE, infinitul Soare care radiaza prin fiecare dintre noi clipa de clipa, fie ca suntem constienti sau nu si din acest motiv, zilele acestea, am primit informatie sa organizez acest eveniment numit "Tabara Soarelui", un eveniment - reintalnire, menit a aduce impreuna pe cei ce astazi au ales sa traiasca ** sufletul, care au ales sa devina constienti de ei insisi si care isi gasesc mereu curajul sa manifeste ceea ce SUNT! O reintalnire intr-o atmosfera de ACASA, intr-un cadru pitoresc, pe un taram al linistii, care ne va inspira in exprimarea de SINE si unde ne intalnim ** totii, nu doar sa primim si sa daruim, ci in primul rand sa FIM!
In cadrul acestei (re)intalniri fiecare isi va aduce aportul exact asa *** curge prin el, vom **** meditatii, ne vom conecta la energia locului si vom sta in tacere - SIMTIND...Vor exista conferinte pe diferite teme, totul intr-o curgere armonioasa ghidati de fluxul divin, conectati, racordati la aceeasi SURSA care ne-a creat , pentru ca impreuna sa putem sa contribuim la trezirea pe deplin a constiintei.Tu ce ai frumos de transmis pe acest pamant? Care e amprenta ta UNICA?
Daca deja simti in INIMA TA sa fii acolo, vino sa iti (re)intalnesti o parte din familia de suflete si sa traim impreuna cateva zile incarcate de magie divina si impreuna, sa ne inspiram si sa ne potentam, pentru a ne putea duce la indeplinire "planul divin" pentru care fiecare a ales sa vina in aceasta lume, ACUM.

Si pentru ca totul este integrat perfect, intalnirea va avea loc intr-o perioada ** luna in crestere care simbolizeaza procesele de acumulare, sedimentare, regenerare si absorbtie. Reprezinta stocarea energiei si distributia corespunzatoare a acesteia.Din punct de vedere al orientarii energiilor spre interior, Luna in crestere faciliteaza asimilarea informatiilor, interiorizarea si introspectia, rezolvarea problemelor legate de trecut, autodepasirea si centrarea in Sine.

Perioada 20-25 MAI 2018 ( 5 nopti )

PRET: 1100 RON / pers - regim ALL INCLUSIVE

Pretul include: cazare in pensiune 4 *, in camera dubla ** pat matrimonial, mic dejun, pranz si cina ( meniu ovo-lacto-vegetarian) la restaurantul pensiunii ** circuit inchis, participarea la conferinte, diagnosticare ** aparat de biorezonanta si o sedinta de terapie BOWEN ( pentru activarea doctorului interior).

Inscrierea se **** prin achitarea avansului de 50% din pretul taberei, pana la data de 20 Aprilie 2018.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Arată puțină dragoste.

Dă-ne place!

Mulțumesc.

La fel ca în fiecare doriți help foarte mult.

Mulțumesc.