Despre înțelepciunea în viață. Eroi în căutarea nemuririi

Cincsor.Transilvania.Case de Oaspeti - Despre înțelepciunea în viață. Eroi în căutarea ...

Cincsor.Transilvania.Case de Oaspeti
Vineri 4.5.2018
Din 17:00
Duminică 6.5.2018
Pâna la 14:00
Cincsor.Transilvania.Case de Oaspeti
RomaniaBrasovCincsor Str. Principala nr. 210507261
Afișare pe hartă
0 Participant
Despre înțelepciunea în viață. Gilgamesh and Co.: eroi în căutarea nemuririi (titlul complet al cursului)

** Sumerul începe istoria omenirii, iar Epopeea lui Gilgamesh este prima scriere aparținînd genului epic. Ea conține totodată învățăminte despre originea și rostul omului pe pămînt, despre prietenie, moarte și sensul vieții. Vom analiza acest monument literar inaugural și vom pune în evidență asemănările ** mituri prezente în alte culturi, ** alte figuri de eroi și ** alte texte fundamentale precum Geneza, Iliada sau Odiseea. Pentru un prim contact ** Epopeea lui Gilgamesh poate fi utilizată varianta românească. Altminteri, recomand traducerea engleză din Penguin Classics și pe cea franceză a lui Jean Bottéro. Lecturi suplimentare în română: Joseph Campbell, Eroul ** o mie de chipuri (Editura Herald) și Samuel Noah Kramer, Istoria începe la Sumer (Editura științifică).

* Cursul se achită separat de alte cheltuieli, iar factura este emisă de Fundaţia Paleologu. Onorariul cursului este de 600 de lei de persoană. Pentru participarea la curs este necesar să vă înscrieți la noi pe site.

** Celelalte costuri sunt trecute mai jos și nu revin Fundației Paleologu.

***
Fundaţia PALEOLOGU în parteneriat ** KULTUR ROJECT/CASELE DE OASPEŢI CINCŞOR/Transilvania susțin împreună învățarea și dezvoltarea pe baze reale și solide. Vă invităm într-un un weekend de dezvoltare, învăţare şi de relaxare. Împreuna vom desluşi scierile filosofilor antici, ne vom bucura de idei noi, de dezbatere şi dialog într-un loc inedit – fosta şcoală evanghelică (stil Art Nouveau, 1912) şi fosta parohie evanghelică (1624) lângă Biserica fortificată din Cincşor/Transilvania.

Pentru detalii suplimentare, accesaţi link-ul:

Preţul pentru cazare pentru 1 persoană, pentru cele 2 nopţi, este următorul:


Arată mai multe
în cameră dublă mare inclusiv mic dejun: 80,- EURO (două persoane cazate in cameră)
în cameră dublă mică inclusiv mic dejun: 70,- EURO (două persoane cazate in cameră)
în cameră single mare inclusiv mic dejun: 130,- EURO
în cameră single mică inclusiv mic dejun: 120,- EURO
Prânzul și cina se rezervă separat, pentru cei interesați. Prețul pentru masă cele 2 zile este de 58,- EURO (cina de vineri și sâmbătă seara, prânzul de sâmbătă și duminică, cafea și băuturi naturale în pauze).

Rezervări: Casa de oaspeţi Cincşor, Cincşor nr. 212, jud. Braşov/Transilvania/România, e-mail: kulturproject@gmail.com, Tel. 0744373090
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Arată puțină dragoste.

Dă-ne place!

Mulțumesc.

La fel ca în fiecare doriți help foarte mult.

Mulțumesc.