Blocați în labirint (George Simion) se lansează la Botoșani

Muzeul Judetean Botosani - Blocați în labirint (George Simion) se lansează la Botoșani

Muzeul Judetean Botosani
Vineri 9.3.2018
Din 16:00 Pâna la 17:00
Muzeul Judetean Botosani
RomaniaBotosaniStr. unirii, nr. 15710221
Afișare pe hartă
11 Participant
Peste 100 de localități din Republica Moldova au declarat Unirea ** Țara din 24 ianuarie până în prezent.

Vineri, 9 martie, de la ora 16:00, la Muzeul Județean, va fi prezent unul din artizanii acestui nou val unionist: George Simion. Președintele Acțiunii 2012 va lansa în Botoșani cartea ”Blocați în labirint”, (Editura Timpul, 2017), o radiografie a vieții Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de astăzi, pe parcursul a 26 de ani. Scrisă de un om implicat și devotat ** adevărat unei cauze, care e convins că singura cale a cetățenilor moldoveni de a fi parte a Uniunii Europene este Unirea Republicii Moldova ** România, cartea lui George Simion explică într-un limbaj accesibil, dar nicidecum simplist, situația reală în Republica Moldova pentru cei care într-adevăr doresc să o înțeleagă.

În paginile cărții se perindă personajele cheie de la masa puterii, cei care creează iluzia că Republica Moldova poate fi o Elveție a Europei de Est. Demontând această amăgire, pas ** pas, ** argumente solide, date, exemple, autorul demonsterează că statul Republica Moldova nu poate exista, din considerente identitare, geopolitice, economice, sociale și culturale.

Vă invităm la o discuție despre un stat în care orice ilegalitate este posibilă. Fiecare carte va conține autograful autorului, iar toate donațiile vor fi direcționate către ‘Acțiunea 2012’ pentru sprijinirea noului proiect de țară - Reunificarea Romaniei ** Republica Moldova!
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Arată puțină dragoste.

Dă-ne place!

Mulțumesc.

La fel ca în fiecare doriți help foarte mult.

Mulțumesc.