Városi Gólyabál 2018

Targu-Mures - Városi Gólyabál 2018

Targu-Mures
Sâmbată 17.3.2018
Din 17:00
Duminică 18.3.2018
Pâna la 3:00
Targu-Mures
RomaniaTargu-Mures
Afișare pe hartă
674 Participant
Idén 8. alkalommal kerül megrendezésre a Városi Gólyabál, és ehhez a számhoz hűen 8 marosvásárhelyi líceum gólyapárja sorakozik majd fel a színpadra.

Az esemény lehetőséget nyújt magyar líceumok kilencedikes diákjainak, hogy megcsillogtathassák tehetségüket és tánctudásukkal elkápráztassák a nézőket. Emellett pedig ezen a sokat látott színpadon majd a világ dolgaiban való ismeretükkel is bizonyságot tehetnek, nem is beszélve a meglepetésekről. De ezt már mind tudjátok, ugye erről szól egy gólyabál, viszont még legalább ennyi dolog lesz amiről MÉG csak sejtelmetek sincsen.

Nyomok. Rejtélyek. Titkok. Cirkusz után soha nem látott eleganciával és lendülettel eredünk a szövevényes bűnesetek nyomába és így próbáljuk a gólyák észjárását követve felgöngyölíteni a különböző eseteket. A törvény nevében a gólyabál cselekménye párhuzamosan játszódik a múltban és a jelenben, bevetjük Columbo türelmét, Poirot eredetiségét, Sherlock dinamizmusát, talán Batman hangját is, valamint Miss Marple női megérzéseit és a flúgos Monk nyomozó humorát is, míg végül összeáll a kép, és talán a rejtélyes elkövető kilétére is fény derül, úgyanis valami szörnyű tragédia felhői gyülekeznek a szervezőink fölé. Hatodik érzékünkre hallgatva próbálunk felkészülni a lehetetlenre. A nyomozóink a Facebook és Instagram segítségével közlik majd a fejleményeket.

Ez mind RÁD vár, márciusban találkozunk! A Városi Gólyabál csapata #vg2018 #varosigolyabal
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Arată puțină dragoste.

Dă-ne place!

Mulțumesc.

La fel ca în fiecare doriți help foarte mult.

Mulțumesc.